2019/06/11

RESIDENCE CLUBS

新莊世界花園 NATIONAL GARDEN

時間:2014-2017
地點:新北市 新莊區
設計內容:簡化古典的線條與現代吊燈的搭配更為優雅時尚。
面積:142坪
業主:鴻邦建設

Project period: 2014-2017
Location: XinZhuang, New Taipei City
Project description:Simplified classical details is are paired with modern chandeliers to produce
a more updated elegance.
Area: 470 sqm
Client:Hong Bang Development Company


天母九五隱 TIENMU WEST RD

時間:2010-2015
地點:台北市 天母
設計內容:基地坐落於溪邊,以英式貴族別院典雅的概念,空間使用柔和色系的材質.
面積:170坪
業主:中虹建設

Project period: 2010-2015
Location:  Tien Mu, Taipei
Project description: Located next to a bamboo forest and a stream, we created a country elegance,
reminiscent of an English manor, with the use of muted marble and granite tones.
Area: 561 sq m
Client: Zhong Hong Development Co.


博物館2 MUSEUM II

時間:2012
地點:台北市 大直
設計內容:搭配不同顏色大理石,金箔以及桃花心木材料,呈現出歐式優雅氣派的氛圍.
面積:245坪
業主:瓏山林建設

Project period: 2012
Location: Dazhi, Taipei
Project description: Colored marbles, gilt furnishings,and dark mahogany panels bring a European elegance to the public areas of this upscale residential building.
Area: 810 sq m
Client: RSL Development Company


博物館 MUSEUM

時間:2008-2010
地點:台北市 大直
設計內容:將大廳空間分割,做層次的造型使其透視感更為強烈,米色大理石搭配胡桃木,以及棋盤式
的地板,使其空間更為典雅.
面積:252坪
業主:瓏山林建設

Project period: 2008-2010
Location: Dazhi, Taipei
Project description: The lobby is divided into a perspectival series of gracious beige marble rooms with walnut inserts and checkerboard floors.
Area: 831 sq m
Client: RSL Development Company


凱旋大道 TRIUMPH AVENUE

時間:2010-2013
地點:台北市
設計內容:以低調的奢華為概念,創建溫馨不失優雅的門廳,
坪數:82坪
業主:敦年建設

Project period: 2010-2013
Location: Taipei
Project description: Creating an intimate yet elegant lobby for an upscale residential building.
Area: 271 sq m
Client: Duen Nien Construction Corporation


釉裡紅 CHANG AN EAST RD

時間:2011-2014
地點:台北市
設計內容:基地鄰近華山藝文中心,將藝術及文創概念融合在大廳中,帶給居民藝文的氣息
面積:32坪
業主:金錩建設

Project period: 2011-2014
Location: Taipei
Project description:  Located near the Huashan Arts District, we tried to create a simple yet artistic lobby through the balance of an angled ceiling and artistic objects placed in the space.
Area: 106 sq m
Client: Jing Chang Development Co.


陽明上隱 YANG MING SHAN

時間:2010-2013
地點:台北市 北投
設計內容:延續戶外廣場的空間,以幾何開放圖形與水平的線條,增添空間的溫馨與流暢性
面積:81坪
業主:統揚建設

Project period: 2010-2013
Location: Beitou, Taipei
Project description: Taking visual cues from the expansive entryway that emphasizes the horizontal plane we created a warm and geometric but fluid space.
Area: 267 sq m
Client: Tong Yang Development Company