2019/06/11

COMMERCIAL SPACES

奇美信息咖啡館 CAFE MESSAGE

時間:2015
地點:台南市 仁德區
設計內容:運用吧檯、傢俱及石膏藝術品三元素呈現以畫作”信息”命名的咖啡館,採用畫中紅藍色調的傢俱,讓空間充滿溫馨
面積:115坪
業主:奇美博物館

Project period: 2015
Location:  Tainan, Taiwan
Project description: Utilizing only three elements:a corner bar, cafe seating, and some plaster casts, we were able to transform an impersonal space into an elegant dining area The red and blue upholstery is inspired by the Thomas Cooper Gotch painting “The Message” from which the cafe takes its name.
Area: 380 sq m
Client: Chimei Museum


WEDGWOOD寢具  WEDGWOOD LINENS CHUNGLI SOGO

時間:2011
地點:桃園 中壢
設計內容:創造屬於歷史悠久英國品牌風格的典範
面積:19坪
業主:特力集團

Project period: 2011
Location: Taoyuan
Project description: The client approached us to create charming display elements for their historic English brand.
Area: 63 sq m
Client: Test Rite International Co Ltd


僑蒂絲寢具 FREER TAICHUNG CHUNGYO

時間:2012
地點:台中市 中友百貨
設計內容:創造一個寢具與日常用品店的新風格
坪數:28坪
業主:特力集團

Project period: 2012
Location: ChungYo Department Store, Taichung
Project description: Create a standardized decor style for the combination of Freer bedding and Hola
houseware products.
Area: 90 sq m
Client: Test Rite International Co Ltd


巨城BBL寢具 BBL LINENS HSINCHU BIG CITY

時間:2012
地點:新竹 大遠百
設計內容:創建一個新品牌風格,以現代科技,羽絨被及環保為主軸,呈現出BBL創新與帶給世界溫暖的精神.
面積:25.7坪
業主:光隆實業

Project period: 2012
Location: Hsinchu
Project description: Create a retail style for a down quilt manufacturer that is expanding into beddings. We played on themes of quilting, modernity, and environmentalism through the details and choice of materials.
Area: 85 sq m
Client: Kwong Lung Enterprise co.


僑蒂絲寢具 FREER TIEN MU PACIFIC SOGO

時間:2010
地點:台北市 天母SOGO百貨
設計內容:在一個開放式的空間,表現出三個風格不同的品牌
坪數:26坪
業主:特力集團

Project period: 2010
Location: SOGO Department Store, TienMu, Taipei
Project description: Client required the expression of three distinct bedding brands within one continuous open space.
Area: 86 sq m
Client: Test Rite International Co Ltd


眼科眼鏡服務中心 OPTICAL STORE TZU-CHI HOSPITAL

時間:2009
地點:新北市 新店
設計內容:以斜牆面增加空間的深度及收納空間,從視覺上僅看到展示空間但實際仍有收納功能
面積:2坪

Project period: 2009
Location: New Taipei City
Project description: By angling the walls, we were able to increase the length of the display surfaces, create an illusion of greater depth, and to conceal the optician’s working table and coat closet from passers-by.
Area: 7 sq m